Activiteiten, Algemeen

Activiteiten in het najaar

Als je nu naar buiten kijkt is de zomer nog in volle gang, maar toch is het al tijd om over het najaarsseizoen na te gaan denken. Op 9 september gaan we weer van start met een uitgebreide plantbespreking door Theo en John. Zowel prachtige bloeiers als probleem gevallen komen aan bod. Dus neem beide soorten planten mee zodat we met zoveel mogelijk tips & tricks weer naar huis kunnen gaan!

Daarnaast willen we jullie alvast attenderen op de Najaarsorchideeëndag georganiseerd door de landelijke orchideevereniging de NOV. Deze is op 1 oktober in de Botanische tuinen van de Universiteit Utrecht van 10:00-15:00.

De toegang is gratis voor NOV-leden en gezinsleden op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Niet-leden betalen de normale toegangsprijs van de Botanische Tuinen.

Daarnaast kan je tafels reserveren als je planten wil verkopen. NOV-leden kunnen een tafel (120 x 80 cm) huren voor € 5,- per tafel. Niet-leden betalen voor de eerste tafel € 35,- en eveneens € 5,- per extra tafel. Wil je verkopen op de vrijmarkt, geef je dan op per e-mail bij acties@nov-orchidee.nl. Opgave vóór 15 september verzekert je van een plaats en voldoende tafels.

Kortom een heerlijk begin van het najaar!

Advertentie